Objekat raspolaže sa 37 soba i 5 apartmana ekskluzivno opremljenih kvalitetnim i modernim nameštajem uz implementaciju najsavremenije hotelske tehnologije po ugledu na svetski poznate hotele. Sigurni smo da će udobnošću i karakteristikama naše smeštajne jedinice odgovoriti na zahteve i najvećih hedonista.

Na najekskluzivnijoj lokaciji na Zlatiboru gostu mogu boraviti u nekom od sledećih tipova jedinica

Kvadratura apartmana 38m2

Dnevni boravak sa trosedom koji se razvlači, kompletno opremljena kuhinja i trpezarijki sto, soba sa francuskim ležajem i kupatilo. Kablovska, bežični internet, LCD TV u dnevnom boravku i sobi, telefon, fen, sef,mini bar.

Kvadratura komfort soba 25 – 30 m2

Francuski ležaj/2 singl ležaja, sofa i fotelja koja se rasklapa. Kupatilo sa tuš kabinom. Kablovska, bežični internet, LCD TV, telefon, fen, sef,mini bar.

Kvadratura standard soba 17-22 m2

Francuski ležaj/2 singl ležaja. Kupatilo sa tuš kabinom. Kablovska, bežični internet, LCD TV, telefon, fen, sef,mini bar.

Francuski ležaj/2 singl ležaja, sofa. Kupatilo sa tuš kabinom. Kablovska, bežični internet, LCD TV, telefon, fen, sef, mini bar.

Alibi Zlatibor

Tržni centar b.b. 31315 Zlatibor

Telefon / Fax: + 381 31 84 20 00, 
+ 381 63 690 690

Email: recepcija@alibizlatibor.com

Kućni red

Kućni ljubimci

Mailing lista

Molimo Vas da unesete Vaše ime i email adresu i potom pritisnete dugme "Pošalji prijavu" kako biste se prijavili na našu mailing listu.
 

Pratite nas

Datum dolaska:

Broj noćenja:

Pristupni kod (opcija)

 

Promeni / Otkaži rezervaciju »